ÖMER DÖNGELOĞLU İLE ÖNDEN GİDENLER


Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler - Kanal 7 Canli izle


PERŞEMBE 22:30’de Kanal 7’de.

Ömer Döngeloğlu’nun etkileyici anlatımıyla Asr-ı Saadet yaşamına ve İslama ait tüm güzellikler Kanal 7’de… Kanal 7 ekranlarında beğeniyle takip edilen  Ömer Döngeloğlu’nun sunduğu Önden Gidenler programı perşembe akşamları yeni yayın döneminde de manevi dünyayı aydınlatmaya devam ediyor.

Tarih: Perşembe
Saat: 22:30 (TSİ)
Yayın: Kanal 7 (((( Canlı İzle ))))
Kanal: Kanal 7 Yayın Akışı
Face: Kanal 7 Facebook Fan Sayfası
Tür: Dini Sohbet
Hakkında:
İslam dininin önde gelen kişilerinin ve peygamberlerin yaşantısı tüm ayrıntılarıyla anlatılan ‘Önden Gidenler’ yeni yayın döneminde de kaldığı yerden devam ediyor.

Ömer Döngeloğlu’nun etkileyici anlatımlarıyla İslam tarihinden bugüne ışık tutan kesitlerin anlatıldığı Önden Gidenler Perşembe akşamlarına manevi bir hava katıyor. Ömer Döngeloğlu’nun akıcı anlatımıyla İslam tarihinden günümüze ışık tutan hatıralar her Perşembe akşamı Kanal 7’de dile geliyor. Programda her hafta Peygamberler tarihinden günümüze çarpıcı örnekler, Hz. Peygamberin yaşamından örnek davranışlar ve İslam’ın örnek şahsiyetlerinden bugüne dair iz bırakan hatıralar tüm ayrıntılarıyla anlatılıyor.

Asr-ı Saadet yaşamının detaylarını bütün güzellikleriyle ortaya koyan çarpıcı sohbetiyle Ömer Döngeloğlu Perşembe akşamlarınızı manevi bir şölene çeviriyor. Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler her Perşembe 22.00’de Kanal 7’de.